Kijk eens door de ogen van een ander

Autisme BelevingsCircuit (ABC)

Weten wat uw kind, partner, collega of klant voelt wanneer hij of zij overprikkeld raakt, opdrachten niet tot een gewenst resultaat kan brengen en gefrustreerd raakt? Doe de opdrachten en zie de wereld door zijn of haar ogen! Het circuit is ontwikkeld door Autisme Centraal, een gerenommeerde autisme organisatie in Gent, België.

Wanneer u weet waar gedrag vandaan komt, hoe het ontstaat, helpt dat om de ander beter te begrijpen. Veel deelnemers koppelen terug dat na het volgen van het ABC hun frustratielevel is gedaald, er meer begrip en meer rust is gekomen in hun relatie met degene met autisme. Een aanrader voor iedereen, zeker ook voor leerkrachten en professionals die met kinderen werken!

Esther Vliegenthart heeft in Gent bij Autisme Centraal de trainersopleiding gevolgd en is daardoor bevoegd om deelnemers door het ABC te leiden. Na uw eigen ervaring legt zij u uit hoe het brein met autisme werkt en is er ruime tijd om uw vragen en persoonlijke situaties voor te leggen.

Kosten: €25 p.p. minimaal aantal deelnemers 4

In verband met de maatregelen rondom Corona, kunnen we op dit moment maximaal 6 personen deel laten nemen op onze eigen locatie.

Ook in-company mogelijkheden, informeer naar prijzen en beschikbaarheid.

Interesse? Stuur dan een mail naar info@zorgboerderijdemarke.nl


"nadat mijn familie het ABC heeft doorlopen, hebben we veel minder ruzie" - zoon

"Ik begrijp onze bewoners nu veel beter" - persoonlijk begeleider woongroep voor mensen met autisme

"sinds ik het ABC heb doorlopen ben ik geduldiger met mijn leerlingen" - leerkracht