Activiteiten op onze dagbesteding

Buiten

Op de boerderij zorgen we voor onze dieren: honden, konijnen, kippen en alpaca's en proberen we voor een goede oogst te zorgen in onze moestuin. In de zomer werken we naar kunnen in deze moestuin en in de koude maanden is er genoeg te doen in de kas of in onze huiselijke binnenruimte. Een lekkere wandeling maken met een van de honden of de alpaca's is natuurlijk ook mogelijk. Verder verwerken we onze eigen groenten en fruit in de keuken. Denk hierbij aan soep van seizoensgroenten, jam van seizoensfruit, appelmoes, rabarber etc. Dat doen we om er zelf van te genieten bij de lunch of om uit te delen aan anderen.

Op sommige zaterdagen gaan we met de jeugd ook iets ondernemen zoals zwemmen, geocachen of mountainbiken. Ons doel is dat jij bij ons een leuke dag hebt en werkt aan jouw doelen die we samen met jou opstellen.

Binnen

In onze gezellige binnenruimte kun je ontspannen met een krant of tijdschrift, creatief bezig zijn, een puzzel maken, een spel doen met elkaar of een van de vele andere activiteiten. Je kunt bij ons dus altijd iets doen wat jij leuk vindt en wat bij jou past.

Tussen de middag eten we samen en ook met elkaar koffie en thee drinken hoort bij onze dag.

Download HIER onze flyer.pdf